Eurodesk İle Avrupa Fırsatlarını Keşfedin!
Demokrasi için Dünya Forumu 2014
[ http://www.coe.int/en/web/european-youth-foundation ]
Avrupa Gençlik 31 Ekim-6 Kasım arasında Strasbourg'da yer alacak olan Vakfı Demokrasi için Dünya Formuna tüm genç temsilcileri davet ediyor.
Konu: “Katılımdan etkiye: Gençlik demokrasiyi yeniden canlandırabilir mi?”,Forumun 3.versiyonu genç insanlarla ve karar verme,görüş önerme hakkındaki dışlama ve dahil olmalarını keşfetmelerine yardım edecek ve demokrasi alanındaki görüşlerini yenilemelerini sağlayacak yeni yollar bulduracak.
Avrupa kültürel varlıkların korunması sözleşmesini imzalayan ülke vatandaşlarından,16-30 yaş arası 300 genç katılımcı ve Forum 'un tüm süresi boyunca aktif ve tam olarak yer alacak ve gelmeden önce araştırma yapmış olan başvuranalar şunları yapmalıdır:
- başvuru yapıp [ http://youthapplications.coe.int/Application-forms ]; gönderen kuruluşlarından destekleyen bir mektupla birlikte,1 dakika süren kısa bir Youtube videosu hazırlayıp linki başvuruya eklemelidirler .
son tarih: 22 Haziran 2014, gece yarısı.
Ortak dil İngilizce olacaktır Kalacak yer ve seyahat masrafları Avrupa Konseyi tarafından karşılanacaktır.
Daha fazlası için: https://www.dropbox.com/s/dxs0tnpuy5jselv/CALL%20for%20participants.docx
: /avrupa-firsatlari-duyurular/0052.aspx#sthash.1X69bZrv.dpuf
Yukarıdaki etkinlik/haber içeriğinden Türkiye Ulusal Ajansı sorumlu değildir