Logo

Eurodesk İle Avrupa Fırsatlarını Keşfedin!

2020 MEDEA ÖDÜLLERİ

Son Başvuru Tarihi : 31.01.2020

Ödül Katogorileri 2020

En İyi Eğitim Medyası için MEDEA Ödülü: Bu ödül, yüksek öğrenim, sürekli eğitim ve / veya eğitim sektöründeki öğrencilere yönelik sunulan en iyi profesyonel veya kullanıcı tarafından oluşturulan eğitim medya ürününe, kaynağına, aracına veya hizmetine verilecektir.

Özel MEDEA Jüri Ödülü: Juriler, kendi takdirine bağlı olarak, pedagojik veya teknik tasarımdaki olağanüstü yeniliğin tanınması için bir yaklaşım veya prodüksiyona özel bir ödül verebilirler.

 

Nasıl Başvurulur?

Katılımcılar en fazla 8 başvuru yapabilirler. Bütün multimedya materyalleri 1 Ocak 2018'den sonra oluşturulmuş olmalıdır. Ancak kayıt daha eski materyalleri içerebilir veya bunlardan oluşabilir.

Girişlerin çevrimiçi başvuru formu aracılığıyla sunulması ve 31 Ocak 2020 (gece yarısı) CET kapanış tarihinden önce MEDEA Ödülleri Sekreterliği'ne posta, e-posta veya faks yoluyla ulaşması için gönderilmesi gerekmektedir.

Tüm finalistler 2020 yılının Nisan ayı başlarında bilgilendirilecek ve 17-18 Haziran 2020'de Medya ve Öğrenme Konferansı sırasında gerçekleşen ve kazananların açıklanacağı Leuven'de (Belçika) Ödül Törenine katılmaya davet edilecektir.

Daha detaylı bilgi için:  http://www.medea-awards.com